Elevpraktik med spabehandlingar

Utförs av våra elever som studerar för att bli spaterapeuter

Våra elever som går vår utbildningen till Spaterapeut lär sig ett antal olika behandlingar som de får träna på vid vår elevpraktik. Här får kunderna en möjlighet att få en härlig spabehandling av en elev under överinseende från en erfaren handledare.

Behandlingar

De behandlingar som kommer genomföras på praktiken är följande:

Deep body renewal
Body scrub och kroppsinpackning.
Cirka 60 minuter lång.
Kostnad 350 kronor.
En utjämnande, förnyande och regenererande behandling för att återställa spänst, elasticitet och djup återfuktning. Ger en mjuk, silkeslen och kompakt hud. En idealisk behandling under säsongskiften, särskilt på våren och hösten och när kroppen behöver en känsla av restaurering.
Behandlingen rekommenderas för alla. En omfamnande och djupt avkopplande upplevelse som ger en fullständig omvandling av hud och vävnader. Idealisk för hud som behöver fukt och elasticitet. Behandlingen är säker och effektiv samt har testats specifikt för att passa under graviditet då den motverkar bristningar och upprätthåller en mjuk och smidig hud.

Spa Ansiktsbehandling
Cirka 60 minuter lång.
Kostnad 350 kronor.
Ansiktsbehandlingen inleds med en avkopplande välkomstritual, därefter görs en rengöring av ansikte, hals och dekolletage.
En hudanalys utförs för att på bästa sätt skräddarsy behandlingen till kundens hud. Därefter utförs peeling med efterföljande penselmassage som ger huden maximalt med fukt och lyster. Efter peelingen ges en härlig och avkopplande massage av ansikte, hals och dekolletage som ger huden mycket näring och vitalitet. Som avslutning appliceras en ansiktsmask som tvättas av, sedan ges serum, ögoncreme och ansiktecreme skräddarsytt just till DIG!

Hot Stone massage
Cirka 45 minuter lång.
Kostnad 200 kronor.
En behandling där massage med eteriska oljor kombineras med att terapeuten jobbar med varma stenar för rygg och nacke samt axlar. Detta ger en otroligt avslappnande och djupgående massage, den minskar stress, är renande och ger ny kraft.

Dagsmakeup
Cirka 45 minuter lång.
Kostnad 200 kronor.
Ett utmärkt tillfälle att passa på att bli lite extra fin inför kvällen! Eleverna kommer också hjälpa till med tips och råd om hur du på enkla sätt kan lägga en dagsmakeup.

Upplägg

Elevpraktiken är till för att våra elever ska få praktisk kunskap och erfarenhet för att bli så bra spaterapeuter som möjligt. Observera att behandlingsutrymmena inte är helt insynsskyddade.
Eftersom många kunder befinner sig i samma lokal vill vi be dig att inte använda starka parfymer eftersom vissa kunder kan ha problem med starka dofter.

Kostnad och bokning

Kostnad för behandlingarna ser du i sammanställningen ovan. Vi är kontantfria och du betalar enklast med kort.
För bokning kan du med fördel använda vårt system för bokning via nätet. Klicka på bokningsknappen nedan. Du kan också kontakta oss på 013-137506 för att boka.
Boka tid